Managementtraining voor Teammanagers

[av_image src=’http://helderezaak.nl/wp-content/uploads/2016/03/blog-1.png’ attachment=’295′ attachment_size=’full’ align=’left’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’fade-in’][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Management Training voor Teammanagers (MTT)

Je geeft al een tijdje leiding aan een team van medewerkers/professionals of gaat dit binnenkort doen. Er wordt veel van je gevraagd; je moet zorgen dat de business loopt en zich ontwikkelt én als teammanager zorg jij ervoor dat alle medewerkers met hun unieke talenten optimaal bijdragen aan de bedrijfsresultaten. Je moet goed kunnen luisteren en hulp of advies bieden waar nodig. Tegelijkertijd voorzie je jouw team van verantwoorde feedback en spreek je aan op gedrag en/of resultaat. Je bent verantwoordelijk voor het vormen van een sterk team, waarin er prettig samengewerkt wordt.

Tijdens deze training leer je alle aspecten van het succesvol en inspirerend leidinggeven aan en bouwen van een team. Natuurlijk staat daarbij jouw rol als leider centraal, met focus op onderstaande thema’s:

  • Jouw rol als leider: wat drijft jou? Wat zijn jouw potentiële krachten en mogelijke aandachtspunten in je rol?
  • Persoonlijk leiderschap: hoe geef je leiding aan jezelf?
  • Coachend leiderschap: hoe geef je leiding aan anderen?
  • Team leiderschap: hoe bouw je een succesvol team?

Tijdens de trainingsdagen behandelen we diverse modellen, gespreks-technieken en theorieën, die je praktische handvatten geven om in je dagelijkse werk toe te passen. We oefenen ter plekke met de opgedane inzichten en modellen. Samen met gelijkgestemden uit andere organisaties vorm je een leergroep. Je voorziet elkaar van feedback en verrijkt je kennis en vaardigheden door met elkaar te sparren.

Data: 29 sept 2016, 3 nov 2016, 8 dec 2016 en 19 jan 2017

Kosten training: € 1.995,- exclusief BTW

Lengte: Intake + 4 modules van 2 dagdelen verdeeld over 5 maanden

Aantal deelnemers: 6-10

Trainers: Christina Rehse en Maarten Wilts

(voorlopige) Locatie: ‘Het Bakhuis’ te Groot Kruijvestyn in Driebergen.

Informatie en inschrijving: office@helderezaak.nl

Onderwerpen: Persoonlijk leiderschap, richting en visie creëren, besluitvorming en beïnvloeding, teams bouwen en samenstellen, omgaan met tegenslag, prioriteiten stellen, gesprekstechnieken, coachen e.a.
[/av_textblock]

Wij zijn druk bezig een nieuwe training te ontwikkelen: Waarde gericht denken en handelen, op basis van Profile Dynamics

Ben je geinteresseerd?