NIEUW: I am Travelling

Wij hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om onze jarenlange ervaring in loopbaan coaching én executive coaching samen te voegen in een product van deze tijd! Veel antwoorden waarvan je de vragen nog niet wist komen niet door diepgaande vragen van een coach, maar door zelf te ervaren…dat is onze overtuiging.

Uiteraard, soms kom je er niet uit en dan is het erg fijn om samen met een coach op onderzoek uit te gaan, laten we duidelijk zijn, dat is de basis van ons bedrijf. Maar echte verandering komt niet door er over na te denken, een plan te maken of ‘in je gevoel’ te gaan zitten. Nee, verandering komt door actie, uitvoering, executie!

Of course, sometimes you can't figure it out and then it is very nice to investigate together with a coach, let's be clear, that is the basis of our company. But real change doesn't come by thinking about it, making a plan or sitting 'in your gut'. No, change comes through action, execution, execution! Of course, sometimes you can't figure it out and then it is very nice to investigate together with a coach, let's be clear, that is the basis of our company. But real change doesn't come by thinking about it, making a plan or sitting 'in your gut'. No, change comes through action, execution, execution!
Of course, sometimes you can't figure it out and then it is very nice to investigate together with a coach, let's be clear, that is the basis of our company. But real change doesn't come by thinking about it, making a plan or sitting 'in your gut'. No, change comes through action, execution, execution!

Tijdens onze coachingsessies werken we samen en ondersteunen we je bij het uitvoeren van je plannen en doelen. Je coach helpt je bij het navigeren door de verandering, en ik ben hier om je te helpen. Dit is tenslotte mijn werk!

Soms denken we dat het zo makkelijk is om veranderingen aan te brengen. Als het makkelijk was, zou iedereen immers changemakers zijn. Het probleem, als we eerlijk zijn, is dat we er om wat voor reden dan ook niet in slagen om te veranderen. Of je bent niet succesvol in het maken van veranderingen. Of het lukt je niet om je aan een verandering te houden of een verandering te laten beklijven. We brengen voortdurend veranderingen aan in alles wat we doen. Wij zijn changemakers. Wat is het probleem?

Allereerst, hoe komt het dat een verandering een levensstijl wordt? Je begint dus met iets anders proberen. Het werkt tot op zekere hoogte. Een jaar later is het niet meer hetzelfde en doe je die dingen niet meer. Wat gebeurt er? Je wordt een ‘ex-change-maker’.

Dan verstrijkt er wat tijd en besluit je dat je het hele gedoe beu bent. Je hebt het geprobeerd, dus je bent op weg naar het volgende. Maar als het deze keer nog steeds niet dezelfde kant opgaat, ben je niet tevreden. Je probeert dezelfde dingen op een andere manier en verwacht dat het hetzelfde zal zijn. Maar ook dat zal vaak niet gebeuren. Je raakt gefrustreerd en dan denk je ‘Wat moet ik doen?’ Je denkt dat je wat tijd moet nemen om je te heroriënteren, in therapie te gaan of ‘slimmer te werken’.

En daar gaan we bij helpen, ook voor mensen die nog helemaal geen coachvraag hebben!

Want soms draait alles wel lekker: je baan, je gezin, je vrienden en ook je familie en toch…ergens knaagt er wat en je kan er de vinger niet op leggen…

Dan kan het helpen om zelf op onderzoek uit te gaan en…met ons op reis te gaan!

Wil je nou meer weten, dan kan je je aanmelden voor onze mailinglijst en houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen!

Zullen we je op de hoogte houden?

Als je je nu inschrijft, dan houden we je op de hoogte over de ontwikkelingen van ons nieuwe product! En…krijg je een flinke korting bij lancering!!