NIEUW: I am Travelling

Wij hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om onze jarenlange ervaring in loopbaan coaching én executive coaching samen te voegen in een product van deze tijd! Veel antwoorden waarvan je de vragen nog niet wist komen niet door diepgaande vragen van een coach, maar door zelf te ervaren...dat is onze overtuiging.

Uiteraard, soms kom je er niet uit en dan is het erg fijn om samen met een coach op onderzoek uit te gaan, laten we duidelijk zijn, dat is de basis van ons bedrijf. Maar echte verandering komt niet door er over na te denken, een plan te maken of 'in je gevoel' te gaan zitten. Nee, verandering komt door actie, uitvoering, executie!

En daar gaan we bij helpen, ook voor mensen die nog helemaal geen coachvraag hebben!

Want soms draait alles wel lekker: je baan, je gezin, je vrienden en ook je familie en toch...ergens knaagt er wat en je kan er de vinger niet op leggen...

Dan kan het helpen om zelf op onderzoek uit te gaan en...met ons op reis te gaan!

Wil je nou meer weten, dan kan je je aanmelden voor onze mailinglijst en houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen! 

Zullen we je op de hoogte houden?

Als je je nu inschrijft, dan houden we je op de hoogte over de ontwikkelingen van ons nieuwe product! En...krijg je een flinke korting bij lancering!!