Jouw START van

I am Travelling

Kies hieronder een reis die bij jouw ontwikkel vraagstuk past!

Je kan kiezen uit 5 verschillende reizen, kies diegene die het beste bij jouw ontwikkel vraagstuk past:

Het Keerpunt

brown and white street sign

Merk je al een tijd dat je 'vastloopt' in je werk of privé? En dat je niet mag zeuren..? Omdat eigenlijk alles wel lekker loopt? Goede baan, fijne partner, toffe vrienden, wellicht ook mooi huis? En toch...knaagt er iets. Asl je eerlijk bent naar jezelf is het een beetje een gevoel van ontevredenheid. Ben je aan toe om dit toe te geven en voor jezelf eens op zoek te gaan wat nu echt belangrijk is voor jou!?

Persoonlijk Leiderschap

low-angle photography of man in the middle of buidligns

De basis van persoonlijk leiderschap is zelfkennis. Hierbij wordt er van uitgegaan dat als je bewust bent van je talenten, kwaliteiten, tekortkomingen en patronen je weet wat er nodig is om goed te kunnen functioneren. Persoonlijk leiderschap zorgt ervoor dat je jouw doelen kan realiseren door optimaal gebruik te maken van je kwaliteiten en talenten.


Balans Werk-Privé

gold and silver round frame magnifying glass

Betere balans werk-privé? Leef je om te werken of werk je om te leven? Dit is een veel gestelde vraag als het gaat om de balans tussen werk en privé. Als je iemand bent die de passie heeft om uit het leven te halen wat erin zit, is dit eigenlijk geen keuze.Het is geen van beide en tegelijkertijd allebei waar. Werk is een manier om je talent te benutten en daarmee iets te betekenen voor anderen dat waardevol is. Dus nee, je werkt niet om te leven. Werk ís leven: (meestal) leuk, energie gevend, waardevol en uitdagend, soms ook teleurstellend, vervelend of een sleur.

Loopbaan

man holding book on road during daytime

Werk is meer dan een bron van inkomsten. Je wilt graag je talenten benutten, iets goeds doen en je levensmissie vervullen. Werk, betaald of onbetaald, is een manier om dat te doen.
Werk kan ook belastend zijn, tot teleurstellingen leiden of energie kosten. Hoe is dat bij jou? De loopbaanreis is bedoeld om je te helpen zo goed mogelijk te functioneren en met voldoening te kunnen werken. 

Hoofd - Hart- Handjes

five black rocks

Hoofd staat voor kennis, inzicht, begrip, betekenis, bewustwording, reflecteren. Hart staat voor betrokkenheid, passie, motivatie, bezieling, beleving, enthousiasme, kiezen, willen, vertrouwen, volharden.