Over ons

Ons team van Heldere Zaak trainers, coaches en begeleiders

Heldere Zaak bestaat uit een betrokken team van ervaren trainers met ieder een ‘eigen’ en uniek talent om persoonlijke ontwikkeling en leiderschap te stimuleren. Deze professionals hebben hun sporen verdiend door hun jarenlange ervaring binnen advieswerk, teamontwikkeling en projectbegeleiding binnen grote organisaties, MKB’s en overheidsorganisaties. Omdat ze vanuit verschillende invalshoeken naar talenten, teams en processen kijken bieden ze samen een unieke combinatie van krachten, wat een helder licht op verschillende bedrijfssituaties werpt.

De meeste trajecten die we opstellen zijn maatwerk. We zorgen dat de begeleiding wordt afgestemd op de beoogde doelen en resultaten, en we zorgen altijd voor een trainer die het beste bij het bedrijf past. En dat kan verrassend uitpakken, want soms komt een trainer vanuit een onverwachte branche zijn verfrissende licht schijnen op de zaken. Zo zetten we alles in werking om een duurzame, effectieve en bevredigende samenwerking tot stand te brengen.

Trainer/Coach
Ik ben Maarten Wilts, Ik ben een gedreven en nieuwsgierig mens, altijd op zoek naar de Lees verder
Maarten WiltsTrainer/Coach

Ik ben Maarten Wilts,

Ik ben een gedreven en nieuwsgierig mens, altijd op zoek naar de vraag achter de vraag. Op zoek naar wat mensen echt drijft.

Ik werk altijd vanuit de eigen kracht van mensen en geloof dat ieder mens voortgang wil, iets wil betekenen en bereiken. En vanuit die overtuiging werk ik met mensen, de teams waarin ze functioneren en de organisaties waarvoor ze werken. Om gezamenlijk in beweging te komen.

Ik ben in 2008 gestart met Heldere Zaak.

maarten profiel

Business Coach
Ik ben Hans van Gorp, Ik ben een ervaren ondernemer en business coach. Ik ben Lees verder
Hans van GorpBusiness Coach

Ik ben Hans van Gorp,

Ik ben een ervaren ondernemer en business coach. Ik ben een gedreven mensen mens.

hans profiel

Trainer / Adviseur / Coach
Ik ben Jan Erik Lemke Mijn speerpunten zijn strategisch management, kwaliteitszorg, personeelsmanagement en communicatie. Deze Lees verder
Jan Erik LemkeTrainer / Adviseur / Coach

Ik ben Jan Erik Lemke

Mijn speerpunten zijn strategisch management, kwaliteitszorg, personeelsmanagement en communicatie. Deze onderwerpen worden op maat uitgewerkt in advisering en interim management, óf in opleidingen, trainingen, workshops, coaching en intervisie.
Ik werk mensgericht, wat inhoud dat (medewerkers van) klanten excelleren in eigen talenten, door ze bewust te maken en aan te spreken op hun eigen mogelijkheden. Hierdoor worden gewenste veranderingen verankerd en geborgd.

De laatste jaren heb ik me vooral toegelegd op de opzet en optimalisatie van managementsystemen (bijvoorbeeld voor kwaliteit en informatiebeveiliging) en invoering van AVG. Tevens heb ik vele trainingen en coachtrajecten verzorgd.