Profile Dynamics

bigstock-Bright-lights-abstract-backgro-32635025Mensen motiveren is de sleutel tot succes in elke organisatie. Gemotiveerde medewerkers halen meer voldoening uit hun werk en zorgen voor een goede sfeer op de werkvloer. Een belangrijke factor om mensen te motiveren is erachter komen wat hun drijfveren zijn. Profile Dynamics® heeft een online drijfverentest ontwikkeld om u hierbij te helpen. De objectieve en neutrale uitslag van de drijfverenanalyse wordt voorzien van een uitgebreide en persoonlijke toelichting. Profile Dynamics® maakt drijfveren van mensen, teams en organisaties helder en inzichtelijk. De drijvende kracht

Het ijsbergmodel van McClelland laat zien hoe onzichtbare drijfveren de basis vormen van onze normen en waarden en tot uiting komen in zichtbaar gedrag. Analyse van deze drijfveren biedt de mogelijkheid om mensen gericht te motiveren en hun inzet en prestatie te bevorderen.

Waarom doen mensen zoals ze doen? Wat drijft hen? Als we die vraag kunnen beantwoorden hebben we een belangrijke sleutel in handen om mensen te motiveren, ze meer voldoening te geven in hun werk, de sfeer te verbeteren en hun betekenis voor de organisatie te vergroten.

Sleutel tot succes

Profile Dynamics® biedt inzicht in de onderliggende waardensystemen die mensen hanteren en die grotendeels hun denken en gedrag bepalen, maar dat is niet het enige. Het geeft tevens de mogelijkheid om deze praktisch te benutten. Een sleutel tot succes om de organisatie en de mensen die er werken beter op elkaar af te stemmen, de werksfeer te verbeteren en de organisatie op een hoger plan te brengen.