Vaardighedentrainingen

Doelgericht vaardigheid trainen voor succesvol resultaat
Hoe ontwikkelen we competenties en vaardigheden van medewerkers zó dat ze succesvol kunnen bijdragen aan de doelstellingen die het bedrijf nastreeft? Dat is de vraag die centraal staat tijdens de vaardigheidstrainingen die Heldere Zaak aanbiedt. In deze coachingstrajecten maken we deelnemers vaardiger in het toepassen van hun persoonlijke talent, kennis en kunde in hun handelen en besluitvorming. Ook zorgen we dat ze deze optimaal kunnen inzetten om concreet en waardevol te kunnen bijdragen aan de producten, processen, klanten en bedrijfsresultaten die door de organisatie worden nagestreefd.

Persoonlijk praktijkgericht trainen
De vaardigheidstrainingen van Heldere Zaak zijn heel concreet en direct toepasbaar op de werkvloer. Persoonlijk talent, motivatie en kunde vormen bij ieder traject de basis van waaruit we samen aan de slag gaan. Er wordt gewerkt aan het opdoen van nieuwe kennis, competenties en vaardigheden en er wordt gekeken hoe deze in concrete situaties binnen de organisatie toegepast kunnen worden. Omdat we net even met een andere, vaak verrassende, blik kijken naar de balans tussen competenties en de bedrijfsdoelen, wordt onze aanpak als zeer inspirerend ervaren.

Training in persoonlijke ontwikkeling
In de trainingen worden opdrachten afgewisseld met praktijkoefeningen die op maat toegesneden zijn op de persoonlijke werkomgeving. Doorgaans zitten er 3 tot 5 weken tussen de trainingsdagen en daardoor zijn deze trajecten heel effectief, want de resultaten van de training kunnen direct toegepast en geoefend worden in de dagelijkse praktijk. Iedere trainingssessie wordt er dan ook uitgebreid stilgestaan bij de opgedane ervaringen en ontwikkelpunten worden besproken. Hierdoor kan gecontroleerd en gedoseerd gewerkt worden aan persoonlijke ontwikkeling en gedrag.

Vaardigheidsontwikkeling voor teams of individueel niveau
De vaardigheidstrainingen kunnen door Heldere Zaak voor zowel individuele medewerkers als hele teams worden ingericht. De begeleiding wordt verzorgd door senior trainers van Heldere Zaak die gespecialiseerd zijn in gedragsontwikkeling en ruime praktijkervaring hebben opgedaan in verschillende branches en sectoren. Daardoor zijn ze goed bekend met uiteenlopende situaties die op het werk voorkomen, zijn ze in staat om deelnemers op verrassende wijze uit te dagen en kunnen ze vanuit verschillende invalshoeken de dagelijkse praktijk belichten. We werken in onze trainingen altijd heel open, concreet en duidelijk naar gestelde doelen toe waarbij het leerplezier voorop staat.

Nieuwsgierig naar wat een vaardigheidstraining voor jou of je organisatie kan betekenen en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan even contact op, dan kan een van onze trainers je er verder over informeren.