Visie

Visie

Onze visie op coaching met effect

Bij coaching en training draait het om verborgen talenten en drijfveren te ontdekken en deze positief in te zetten, daar zijn we bij Heldere Zaak van overtuigd. Als je datgene waar je hart, kracht en talent ligt, ten volle te kunnen benutten voor de organisatie waar je werkt, werkt dat naar beide kanten bevredigend en zal leiden tot meer effectiviteit. Het klinkt allemaal heel eenvoudig, maar de weg daarnaar toe kan toch gecompliceerd zijn, en daar bieden we begeleiding in.

Heldere Zaak zoekt grenzen op

Van een krachtige leiderschapstraining voor managers en MT-leden tot een individueel op maat gesneden coachingstraject, welke training of begeleidingsvorm je ook kiest, onze aanpak is altijd verrassend, doortastend en effectief. Onze trainers streven er altijd naar om persoonlijke talent te doorgronden en in evenwicht te brengen met de werkomgeving, het team of de afdeling. Daarbij schromen ze er niet voor om samen met de deelnemer flink de grenzen op te zoeken, want we zijn ervan overtuigd dat je door de confrontatie aan te gaan met bestaande inzichten, zelfbeeld, overtuigingen en kennis, je pas objectief naar de bestaande situatie, talenten en doelen kan kijken.

Inzichtelijke coachingstrajecten

Onze begeleiding bestaat uit heldere, inzichtelijke trajecten waarbij de na te streven doelen voor zowel de deelnemer als de organisatie duidelijk zijn. Voor ons is het slechts naar boven halen van motivaties, drijfveren en talent daarin niet voldoende. We gaan samen met de resultaten praktisch aan de slag en creëren een nieuwe visie op persoonlijke inzet, toepassingen en haalbare oplossingen. En daarbij zoeken we naar de perfecte balans waar zowel de deelnemer als het bedrijf baat bij heeft.

Modellen en denkwijzen

Onze unieke kijk op coaching is gevormd door onze jarenlange expertise en ervaring in training en begeleiding bij verschillende grote bedrijven. We kennen de hoed en de rand van organisatieontwikkeling, fusieprocessen, teamvorming en de uitdagingen die het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden met zich meebrengt. Onze begeleiding pakken we gestructureerd, nagenoeg bedrijfsmatig, aan en stellen duidelijke doelen. Daarin vervlechten we verschillende strategieën, modellen en denkwijzen uit de bedrijfskunde, sociologie en psychologie die aansluiten op onze filosofie.