Persoonlijke coaching

Individuele coaching voor persoonlijke effectiviteit
Iedereen heeft behoefte aan ontwikkeling in zijn loopbaan en carrière. Meestal gaat dat vanzelf, maar dat is niet altijd zo vanzelfsprekend. En soms zijn er veranderingen in de organisatie gaande of aanpassingen in een team die voor jou als medewerker heel ingrijpend kunnen zijn, ook privé. Dan rijzen de vragen; Waar sta ik nu in mijn loopbaan? Wat wil ik in mijn werk bereiken? Hoe kan ik omgaan met nieuwe uitdagingen die op mijn pad komen binnen het werk? Heldere Zaak kan je dan door coaching begeleiding bieden om daar antwoorden op te vinden en grip te krijgen op je persoonlijke ontwikkeling.

Talent als uitgangspunt voor persoonlijke coaching
Bij onze persoonlijke begeleiding kunnen we verschillende trajecten volgen om op onderzoek te gaan naar jezelf en je relatie tot je werk. Onze trainer neemt je persoonlijke talenten, vaardigheden en drijfveren als uitgangspunt en gaat samen met je aan de slag om te reflecteren op persoonlijk functioneren, je rol in de organisatie en onderzoekt met jou de uitdagingen die je te wachten staan. Onze aanpak is erg persoonlijk, verhelderend en kan soms confronterend zijn. Toch resulteert het altijd in een duidelijk zelfbeeld en zelfbewustzijn waarin je jezelf goed zal kunnen herkennen en waar je volledig achter kunt staan.

Van inzicht naar regie op je loopbaan
Na analyse van je ambities kunnen we echt aan de slag gaan. We willen dat jij weer regie gaat krijgen over je persoonlijke ontwikkeling en loopbaan. We onderzoeken nieuwe stappen die je kunt maken, brengen in kaart hoe jij je verder kunt ontplooien en hoe je doeltreffender een positie in het team, afdeling of bedrijf kunt innemen. En daarbij gaan we uit van een positieve wisselwerking met de organisatie, waarbij we ook kijken wat jouw werkgever je kan bieden om jouw talenten ten volle te kunnen benutten.

Persoonlijke heroriëntatie binnen bedrijven
Bij fusies, reorganisaties, krimp of overgang tot projectmatig werken kan je als medewerker veel baat hebben bij een persoonlijke coach die je begeleidt tijdens grote veranderingen op de werkvloer. En omdat het in ieder bedrijf weer anders is worden onze persoonlijke begeleidingstrajecten altijd op maat ingericht. Zo kan het traject bestaat uit een enkele sessies om je persoonlijke drijfveren en motivaties in kaart te brengen, maar er kan ook een traject worden afgesproken waarin we je langere tijd intensief begeleiden naar een nieuwe uitdaging.

Wil jij graag gecoacht worden door Heldere Zaak of wil je meer weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op, we informeren je graag verder over onze aanpak en werkwijze.